Sunday, April 10, 2011

Saya,Makan dan Makanan :)

Hello readers.
Entri pasal makanan?No no no.Ni first giveaway yang saya masuk sebab kawan saya tag :) *nervous ni ^__^ Hehehehe.Okay lets we start this GA with the rules.

Satu-Buat entri pasal "Saya,makan dan makanan..." .Tak kisah bila dan dimana kejadian makan-makan tu berlaku.Letak satu pic tersebut dan tidak boleh dari 3 pictures.Make sure dalam pic tu ada muka contestant tu :)

Dua-Follow blog empunya GA di SINI and SINI.Senang&mudah :D

Tiga-Copy paste entri GA tu and letak banner ni kat sidebar (bagi blogger) and yang takde blog boleh terus email ke : zeyzie80@yahoo.com

Oh ye,sidebar saya tak letak tapi saya letak dekat Page yang bertajuk CONTESTS.Cuba check kat atas blog saya ni okey :) Thanks&sorry~

Empat-Tag tiga orang kawan

Lima-Lepas dah buat,letak link kat komen GA tersebut

Enam-Keputusan akan umumkan pada 22 April 2011 sempena birthday anak ke-3 owner GA: Faqiera Hadira (2 tahun)

Tujuh-Hadiah boleh check dekat blog owner.Just KLIK SINI

Lapan-Tarikh tutup adalah pada 10 April 2011 tepat jam 12.00malam :)

Okey ni pictures saya ^__^


Okey,yang ni adalah pada birthday saya yang ke duapuluh *OMG dah tua :) Kek ni diperbuat daripada aiskrim,buah and of course bahan kek yang biasa tu.Specialnya kek ni adalah sebab ada 3 perasa aiskrim dalam kek tu iaitu cokelat,strawberi&vanilla.Yummy.Saya suka makan kek aiskrim *padahal suka makan aiskrim je~


Hah,yang kedua ni membuktikan saya memang gila aiskrim.Tengok,ABC pun ada aiskrim.Weeee~Saya memang minat makan aiskrim.Ni sewaktu celebrate birthday kawan saya di Jaya Jusco Bukit Indah.Saya sangat sangat suka aiskrim *tu belum tengok betapa gilanya saya dengan McFlurry :))

Okey next nak tag 3 blogger,
1.Azreq
2.Ziela
3.RinaFarizq

Okay itu sahaja.Siap!

5 comments:

Fazila said...

salam kenal dik :)
tq sudi join GA, good luck yer

Arab said...

Thanks Kak Fazila.Salam kenal:)

Lakyaan said...

Ohhh```beautiful cake!

Arab said...

Thanks Lakyaan :D

Abang Stalker said...

alamak ai..sdpnya..*_* bc time puasa mmg ada goyang ckit r.